Grécs Attila

Grécs Attila – Folyondár Teniszoktató

Teniszütő bérlésCsoportos teniszoktatás

Első tenisz élmények

A teniszezéssel nem annyira korán kb. 12 évesen édesapám révén ismerkedtem meg. Kezdetektől fogva nagyon szerettem teniszezni, de akkor még csak hétvégi teniszezőnek voltam mondható, mert a fő sportágam a kajak-kenu volt, amiben akkor még versenyeztem.

Teniszoktatás mellett

25 éve tagja vagyok a váci Liget SE tenisz csapatnak, ahol jelenleg az OB II. csapatbajnokságban harcolunk a minél jobb eredmény eléréséért. Több tíz éve foglalkozom folyamatosan gyerek és felnőtt oktatással, nem csak tenisz sportágban, hanem a sísportban is.

Oktatói tevékenység

1996-ben végeztem az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán testnevelés-földrajz szakon. Közvetlenül utána 2 évet gyerekekkel foglalkoztam általános iskolai tanárként. 1998-ban tenisz sportedző képesítést szereztem a Magyar Testnevelési Egyetemen.

Eredmények és célok

Büszke vagyok rá, hogs 12 éve a Magyar Síoktatás válogatott tagja vagyok, ahol több nemzetközi fellépésen is sikeresen képviseltem hazánkat.
Célom, hogy sokakkal sikerüljön megszerettetnem azokat a sportágakat, melyeket magam is szeretek. Továbbá a tenisz mozgásanyagán keresztül az egyén mozgás koordinációját egy magasabb szintre emeljem könnyen felfogható játékok formájában.

Elérhetőség

TELEFON: +36 30 274 1158