Masszázs

masszazs

Masszázs

A Folyondár Sportközpont szolgáltatásai közül a masszázst mindenkinek ajánljuk, aki szeretne a sportolás, tánc után felüdülni, ellazulni, magát kényeztetni. A hangulatos masszázs szoba szakképzett, tapasztalt masszőrökkel, kellemes környezettel várja a vendégeket a tánc öltözők mellett a félemeleten.

Masszőreink minden hétköznap, előzetes egyeztetés után állnak rendelkezésükre.

ALI TINA: +36 20 997 00 02
KERTÉSZ NIKI: +36 30 929 17 22

Kezelések

ShiZen Testkezelés Deluxe Vörös Szőlő Pakolás Relaxmasszázs
Frissítő-keringésjavító Masszázs Sportmasszázs Részmasszázs

ShiZen Testkezelés

Tisztítsa meg testét és lelkét az Újhold közeledtével a ShiZen D- tox testkezeléssel,  mely GERMANE De Capuccini kíváló alapanyagait alkalmazza.
A bolygók állása hatással van a Földre és hatással van ránk, emberekre is. Ebből leginkább a Hold hatását érzékeljük. Újholdkor a szervezet méregtelenítési készsége a legerősebb!
Ha ilyenkor egy nap böjtöt tart, betegségeket előzhet meg vele, szervezete ettől szinte újjászületik.
Érdemes ezen a napokon méregteleníteni a szervezetet és ebben segít Önnek a ShiZen D- tox Testkezelés!

Relaxmasszázs

A masszázs modern világunk igen hatékony kezelési formája azóta, hogy felismertük a stresszes állapotot, melyeknek egyaránt lehetnek testi és lelki okai. Mivel a kezelés egyaránt hat testünk és lelkünk kiegyensúlyozott állapotára, segítségével visszaadható a test számára szükséges természetes energiakészlet. A masszázs során lágy, holisztikus mozdulatokkal végzett kezelés alkalmával a stressz enyhíthetõ és ezzel egyidejûleg helyreállítható a lelki egyensúly is.
A kezelés hatékonyságának növelése érdekében az E-és F-vitaminban gazdag testmasszázs krémhez szõlõmag, makadámiadió vagy édesmandula kivonatot tartalmazó masszázsolajhoz keverjük a relaxáló hatású aromaesszencia cseppeket. Kézzel, az ujjakkal és az ujjpercekkel végzett finom, simító mozdulatokkal masszírozza be a masszõr az anyagot.

Frissítő-keringésjavító masszázs

A leghatékonyabb kezelés a fáradt, nehéznek érzett végtagok és testfelület felfrissítésére. A krém állapotú anyag hûsítõ hatású, mely különbözõ algatípusokból tevõdik össze. Az aktív összetevõk – mint a Menthol – kedvezõ hatására gyorsul a bõr felsõ és mélyebb rétegeiben a véráramlás. A masszázs után hosszan tartó frissítõ érzet tölti el a testet, mely megteremti a felszabadultság, a könnyû mozgás érzetét. A masszázs további hatására az izmok vér és nyirok keringése intenzívebbé válik, a pangó vizek kíméletesen távoznak. A kezelés során aktivizáló cseppeket használunk. Az ujjakkal és a kézzel végzett dörzsölõ, gyúró mozdulatokkal masszírozza a bõrfelületbe a masszõr az anyagot, mely fokozatosan a szövetek mélyére jutva fejti ki kedvezõ hatását.

Sportmasszázs

A kezelés leginkább a svédmasszázshoz hasonlító, ám annak egy sokkal erõteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A masszázs során alkalmazott masszázstechnika nem simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erõsebb dörzsölõ, gyúró, ütögetõ fogásokat alkalmaz a masszõr. A rendszeresen végzett sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja. Segít megelõzni az izomzatban gyakran kialakuló asszimetriákat és az ebbõl fakadó ortopédiai problémákat. A masszázs további hatására az izomláz megszüntethető és a keringés aktivizálása során felszabaduló salakanyagok távoznak a szervezetbõl.
A kezelés során sportkrémet használunk. A masszõr ujjakkal és kézzel végzett dörzsölõ, gyúró mozdulatokkal masszírozza be az anyagot.

Részmasszázs

A kezelés koncentráltan a fáradt vagy fájdalmas testrészen történik, mely során a problémás terület lazítását vagy bemelegítését végzi el a masszõr. Fellazítja a letapadt izomszöveteket. Enyhíti a fájdalmat, felszabadítja a testrészt a feszültségek alól. A kezelés során javul a testfelület keringése és az esetlegesen kötött mozgás könnyedebbé válik. A kezelés során a masszõr speciális lazító krémet vagy olajat használ. A masszõr ujjakkal és kézzel végzett dörzsölő, gyúró, kiemelő mozdulatokkal masszírozza be a testrészbe az anyagot.


Árak

30 perces masszázs* 4.000 Ft
30 perces masszázs 5 alkalmas bérlet 20.000 Ft
60 perces masszázs* 7.000 Ft
60 perces masszázs 5 alkalmas bérlet 32.500 Ft
Shi Zen méregtelenítő testkezelés 1 alkalom, 60 perc 8.500 Ft
Gyógymasszázs 7.500 Ft
Nyirokmasszázs 7.000 Ft
Cellulit masszázs, 60 perc 7.500 Ft
Cellulit masszázs, 90 perc
9.500 Ft

* Választható kezelések: Svéd masszázs, Relaxmasszázs, Részmasszázs, Sportmasszázs

 

 

masszázs folyondár