Cardiobalett

Előnyök

Egy új koncepció! Izgalmas és rendkívül hatékony mozgásforma, mely frissességet hoz a fitnesz világában. A Cardiobalett® órát a nagy mozgáskiterjedésű balett alapelemekre épülő dinamikus mozgássorozat jellemzi. Hatásában mutatkozik a zsírégető, szálkásító, alakformáló, testtartást javító program, mely egyidejűleg fejleszti a koordinációt és állóképességet.


Kinek ajánljuk?

Cardiobalett kortalan, szinte minden korosztály számára elsajátítható előképzettségtől függetlenül. Ajánlott mindazoknak, akik az aerobikhoz vagy csoportos tornához szoktak, de frissességre vágynak. Ez a mozgásprogram kedvező mindazok számára, akik nőiességre, formás alakra, zsírégetésre és kondícióra vágynak.


Óramenet

 A klasszikusan hagyományosnak vélt „balettszerű” mozdulatok  aktuális, pörgős zenére készült lendületes változata jelenik meg az órán. A sokoldalú, felcserélhető, színes lépések és kombinációk elsajátítása folyamatos kihívást nyújt a vendégek számára.


Óra gyakorisága

Hétfőtől csütörtökig minden nap várunk a rendkívül hatásos és változatos cardiobalett óráinkon.


Ajánlott öltözet

Ez a kényelmes mezitlábas óra természetesen lábbelivel (vékony talpú sportcipő vagy balett papucs) is végezhető tetszés szerint. A lényeg, hogy a talp mérsékelten tapadjon vagy csússzon a talajon. A ruhaöltözék, aerobikhoz hasonlóan tetszőleges, célszerű kényelmes, láblendítésben nem akadályozó rugalmas, izzadtságot könnyen felszívó ruházatot választani.


Sporteszközök

A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket: kézi súlyzót, bokasúlyt, gumikötelet, soft ball-t.

 

*Az órán való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük, hívja a recepciót: +3670-967-1678